tiistai 17. helmikuuta 2009

Ratkaisuehdotus seksuaaliseen epätasa-arvoon

Lauran vaihtoehdossa hyödynnettäviä instrumenttejä.


Kun tuo Hännikäisen äidin poika nyt ilmeisen leikillään ehdotti naisille pakollista seksipalvelusaikaa bordellissa, jotta päästäisiin "seksuaalisesta epätasa-arvosta" eli siitä, että kaikki eivät saa kaikilta, rohkenen esittää oman ratkaisuvaihtoehtoni kyseiseen ongelmaan.

Onhan toden totta surullista, että kaikki miehet eivät pääse toteuttamaan miehistä perustarvettaan "vetää pulkkaa" niin usein kuin haluaisivat. On kurjaa olla ilman, on vielä kurjempaa tulla torjutuksi. Hirveän paljon aikaa tuhraantuu siihen, että yrittää saada sitten vaikka yhden illan pipparskaakkua. Se käy itsetunnollekin.

Eläinystäviemme, mm. hevosten kohdalla tämä ongelma hoidetaan kuohimalla ne urosyksilöt, joita ei haluta tai voida käyttää suvunjatkamiseen. Ehdotan samaa käytäntöä ihmissuvullekin.

No niin, rauhoittukaapa nyt arvoisat mieslukijat, älkää ihan heti lynkatko minua, vaan lukekaa ensin perusteluni. Ja luonnollisestikin kastroiminen perustuisi täydelliselle vapaaehtoisuudelle ja miehen omalle valinnalle.

Kastraatio on varsin yksinkertainen ja vaaraton toimenpide, jolla ei yleensä ole vakavia sivuvaikutuksia. Jos kastraatio suoritetaan vasta murrosiän jälkeen, ovat miehiset sukupuolimerkit jo kehittyneet yksilössä eikä ulkoapäin voi huomata, että kyseessä on ns. ruuna. Toisin kuin usein luullaan, aikuisiällä kastroidun äänikin säilyy miehisen möreänä.

Kuohimisen hyvät puolet:
  • Kastraattia ei sureta enää yhtään, ettei hänelle irtoa, vaan hän voi jatkossa suunnata energiansa muuhun yleishyödylliseen toimintaan tai sitten vain muuten miehille mieluisaan puuhasteluun, kuten biljardin tai pleikkarin pelaamiseen, urheilun seuraamiseen televisiosta, kaljalla istumiseen kavereiden kanssa jne.
  • Kastroidulla testosteronin määrä veressä vähenee; hän on siis leppoisa eikä ärsyynny helposti, aggressiot ja sitä kautta väkivallanteot ja jopa sodat vähenevät.
  • Enää ei kivuliaita tällejä ns. kulkusiin.
  • Voidaan suorittaa päiväkirurgiana paikallispuudutuksessa.

Kuohimisen huonot puolet:
  • Pysyvä ratkaisu, alkuperäinen tila ei palautettavissa.
  • Saattaa joskus lisätä painonnousua.



16 kommenttia:

  1. Voi kun saataisiin sitten paljon kaunnisti laulavia mieskuoroja!

    VastaaPoista
  2. Laura, jo keinon keksit. Saisikohan ehdotuksesi suurenkin suosion? ;) Ilmeisesti sinulla on enemmän huumorintajua kuin Hännikäisen äidin pojalla. Minä nimittäin en jaksa ihan uskoa, että hän leikillään kirjoittelee mokomia. Onhan meillä muitakin naisen perään marisijoita, se yksi sosiologikin.

    Lepis, niitä kauniisti laulavia kastraattilaulajia saatiin, kun kuohinta tehtiin ennen murrosikää.

    VastaaPoista
  3. Hui olkoon. Ja kyllä ne mieskuorotkin bassoja tarttee. entäs jos ne vaan kaikki tilais postimyynnistä pumpattavan barbaran?

    VastaaPoista
  4. Niin, Lepis, kuten Celia jo ennättikin kommentoimaan, ääni ei kimeydy enää uudestaan, mikäli henkilö on ennen operaatiotaan läpikäynyt äänenmurroksen, eli se mieskuorojen tasosta ; )

    Marisijoita riittää ja taitavat olla äänekkäämpiä kuin osaansa tyytyväiset. Todellisuudessa on myös suuri määrä naisia, nuoria, keski-ikäisiä ja vanhoja, jotka eivät saa miehiltä koskaan. En ole törmännyt siihen, että valittaisivat ääneen, kirjoittelisivat esseekokoelmia ja vaatisivat yhteiskunnalta toimenpiteitä asiantilan korjaamiseksi.

    Erinomaisen koskettava ja samalla hauska kuvaus saamattomasta naisesta on Kreetta Onkelin "Beige", suosittelen sekä naisille että meihille luettavaksi. Erityisesti minua ilahdutti, että kerrankin kirjallisuudessa sai äänen nuori, seksuaalisten halujensa kanssa painiva, mutta ilman vastakaikua jäävä nainen. Hienoa kirjassa oli myös se, että kerrottiin ääneen se, että myös teini-ikäiset tytöt voivat harrastaa vimmatusti itsetyydytystä. Puutostilat eivät siis ole ikään nuorten miesten itseoikeus.

    Ja Tuima, ihmissuhdettahan kaikki kumminkin loppujen lopuksi toivovat, vaikka sanoisivat mitä. Siksi postimyynnin muovimorsian ei toimi lopullisena ratkaisuna.

    VastaaPoista
  5. " ihmissuhdettahan kaikki kumminkin loppujen lopuksi toivovat, vaikka sanoisivat mitä"

    No, näin juuri on. Tuo Beige kuullosti kiintoisalta.

    VastaaPoista
  6. Joo, Hirlii, kannattaa ehdottomasti lukaista.

    VastaaPoista
  7. Hehee! Mä esitin oman ratkaisuehdotukseni muistaakseni keväällä 2006 Teekkarilehti Aalefin kolumnissa. (Tämä vuosituhannen merkittävin journalistijulkaisu ei tosin taida tarjota kaikkia vanhoja juttuja verkkoarkiston muodossa, harmi.) Ratkaisumallini on tämä:

    1. Kaikki miehet, jotka haluavat enemmän seksiä, voivat mennä vapaaehtoistyöhön miesbordelliin.
    2. Kaikki naiset, jotka haluavat enemmän seksiä, voivat mennä asiakkaiksi miesbordelliin ja valita sopivan miehen.
    3. Rumat ja osaamattomat miehet voivat kilpailla tarjoamalla palvelujaan halvempaan hintaan kuin komeat osaavat. Näin puutteenalaiset, rahattomat naiset suosisivat rumia ja osaamattomia miehiä komeiden ja osaavien kustannuksella.

    Lopputulos: Kaikki saisivat seksiä halukkaan partnerin kanssa. Lisäksi miehet saisivat seksin sivutuotteena myös rahaa.

    Edellytys tälle mallille tietysti olisi, että sosiaalisen ilmaston pitäisi muuttua sellaiseksi, että naisen seksuaalinen aktiivisuus olisi hyväksytympää kuin nykyinen. Irtosuhteita, jopa maksullisia irtosuhteita suosivan naisen ei pitäisi joutua kohtaamaan paheksuntaa tai ihmettelyä, pikemminkin kannustusta ja hyväksyntää. Tätä samaahan Timo Hännikäinenkin kaipasi: seksuaali-ilmapiirin vapautumista.

    VastaaPoista
  8. Aika hyvä ehdotus sinultakin, Salla : ) Meikän viihdekirjailijan palkkioilla ei taitais kovin kaksista äijää kyllä irrota. : )

    Tuo on aivan totta, mitä kirjoitat seksuaali-ilmaston muutostarpeesta. Tuntuu, että sekä miehet että naiset ylläpitävät oletusta siitä, että mies on hullu huoripukki joka haluaa ja jonka on "pakko saada" ja nainen hallitsee halunsa jä käyttää niitä dominanssain välineenä. Ja että vain huonot naiset haluavat muuta kuin silmät kiinni ja isänmaata ajatellen. Pitäisi päästä eroon sukupuolisidonnaisesta ajattelusta seksiin liittyen ja myöntää että ihmiset ovat tässäkin asiassa yksilöitä.

    VastaaPoista
  9. Niinpä, viimeksi eilen taisi Hesarin mielipidepalstalla joku mies rinnastaa "kymmeniä irtosuhteita kokeneen bileprinsessan" huoraan. Siis häh? Eikö se ollutkaan tavoite, että bileprinsessa antaisi alapäätä mahdollisimman monelle "alemman tason miehelle"? Perinteinen madonna-huora -jako näkyy näiden poikien puheissa liiankin hyvin...

    No, onneksi edelleenkään yhdenkään naisen ei ole mikään pakko tarjoutua seksikumppaniksi yhdellekään miehelle, joka ei oikeasti kiinnosta. Siinä ei ole mitään väärää!

    Salla

    VastaaPoista
  10. Kiinnitin huomiota ihan samaan kirjoitukseen, Salla. Hoh hoijaa. Välillä tuntuu kyllä, että eräät miehet eivät ole valmiita hyväksymään tuota naisen seksuaalista itsemääräämisoikeutta.

    Mutta tuo on huomionarvoinen seikka tuo "alemman tason" mies! Tuntuu, että nämä marmatit aina vetoavat siihen, että eivät saa, koska eivät ole sosiaalisesti taitavia tai fyysisesti ylivoimaisia. Voisiko vika olla sittemkin itsetunnossa? Eivät kaikki halutut miehet ole suinkaan rikkaita, raamikkaita ja mahtavia seuramiehiä. Naiset arvostavat myös muita juttuja kuten huumorintajua ja tahdikkuutta. Yksi ukon tuttu puhui vuosikausia naisista kuin lihapakkauksista ja kärsi puutteesta. Sitten hän uskalsi lakata esittämästä ylimielistä arvioitsijaa ja tutustui naiseen ihmisenä JA seksikumppanina. Loppu on onnellisen parisuhteen historiaa.

    VastaaPoista
  11. Kylläpä itsekin muistan rakenneelleeni mielessäni "tieteellisiä tilastoja" aiheesta. Naiset voivat perusteella sinkkuuttaan liialla koulutuksella, vaatimattomalla ulkonäöllä, liialla älykkyydellä, milloin milläkin. Tilastoja näistä voi rakennella, mutta yksilön elämä onneksi voi hyvinkin poiketa tilastoja vastaan. On paljon vaikkapa lihavia naisia, joilla on hyvät miehet. Korkeasti koulutettu nainen voi olla naimisissa duunarin kanssa. Selityksiä ja perusteluja omalle sinkkuudelle voi keksiä vaikka kuinka ja rakennella tilastoja, mutta silti pitäisi uskaltaa avata silmät ja edes yrittää tutustua potentiaalisiin ehdokkaisiin. Samaa suosittelisin näille miehille. Varsinkin kun naiset tuntuvat osaavan katsoa myös peiliin ja tarvittaessa tehdä jotain omalle vetovoimalleen. Miksi miehet eivät sitten edes yrittäisi samaa? Bodariksi ei tarvitse ruveta, mutta kun nyt edes pesisi ja kampaisi tukkansa säännöllisesti.

    Salla

    VastaaPoista
  12. "silti pitäisi uskaltaa avata silmät ja edes yrittää tutustua potentiaalisiin ehdokkaisiin", näinpä juuri, ja liikennelaulua siteeraten "siksi aina avoin mieli, se on apu verraton!" Että katsoisi, mitä juuri tästä tarjokkaasta löytyisi, vakkei olisikaan ehkä ulkoisesti ihan toivepartneri. Ehkä muut ominaisuudet kuitenkin kompensoisivat vähän puutteita sillä osastolla."

    VastaaPoista
  13. Kerrassaan mainioa ehdotus jota miehenä kannatan mitä lämpimämmin.Toimenpidepaikkoja vaan pitäisi olla riittävästihalukkaiden saatavilla.

    VastaaPoista
  14. Eiköhän tuo hoituisi ihan terveyskeskuksissa, Anonyymi ; )

    VastaaPoista
  15. Olen mies ja valmis kastraatioon

    VastaaPoista
  16. olen kastroitu,elämä on nyt rauhallista,ei tarvitse juosta naisten perässä,ei mustasukkaisuutta kun vaimo viettää aikaa rakastajan kanssa,ainoastaan huonopuoli että paino on alkanut nousta ja sen myötä tissit vähän kasvaa.

    VastaaPoista